Home          Diensten          Netwerk          Klantcases          Contact


 

 

      Persoonlijke aandacht voor jou
      en jouw organisatie

 

 


 


Persoonlijke

aandacht
voor jou
en
jouw
organisatie


 

 

DIENSTEN


Alle diensten zijn erop gericht om jouw werk nog leuker en uitdagender te maken!
Vraag jij je af of ik ook iets voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!
 

 

OPTIMALISATIE

 

BEGELEIDING

 

PAYROLL

 

 

 
 

 OPTIMALISATIE

Ooit wel eens afgevraagd waarom je bepaalde acties of werkzaamheden steeds maar weer blijft uitvoeren? Vragen zoals: waarom doe ik dit? En hoe kan het anders? Soms is het lastig om deze vragen zelf te beantwoorden, omdat de mogelijkheiden in AFAS Profit niet bekend zijn.

En daar kom ik om de hoek kijken. Door te luisteren en kritisch door te vragen, help ik om de behoefte te vertalen naar de digitale mogelijkheden binnen AFAS Profit.

Samen zullen we de voor- en nadelen bespreken om uiteindelijk een wel overwogen keuze te kunnen maken. Daarna zullen we het proces gaan inrichten & testen om uiteindelijk alles uit te rollen binnen de organisatie. 

 


 

 BEGELEIDING

Als functioneel beheerder ben je vaak de verbindende factor tussen jouw collega's en de software. Dit maakt je werk heel divers, maar wanneer er geen duidelijk onderscheid is tussen incidentmanagement, wijzigingsbeheer of projecten ligt overvraging op de loer en ben jij ineens de schaap met de vijf poten.

Door hands-on mee te draaien, neem ik de functioneel beheerders bij de hand en gaan we samen kijken naar de verantwoordelijkheden. Wie is prodouctowner? Wie zijn de stakeholders en wat is de rol van de key-user? 

Door eerst de meest voorkomende incidenten op te lossen, creëren we samen ruimte om de backlog om te zetten in een roadmap.

 


 

 PAYROLL

AFAS levert standaard looninrichting in de diverse cao's. Helaas zijn de beschikbare looncomponenten niet altijd afdoende om de bedrijfseigen regelingen correct uit te voeren. Nu kan je ervoor kiezen om de regeling aan te passen, zodat deze wel binnen de standaard valt. Echter vraagt dit vaak instemming van een advies orgaan en dat kunnen lange trajecten zijn. 

Het is dan vaak makkelijker om te kiezen voor maatwerk looncomponenten. Denk hierbij aan uitbreiding van een meerkeuze systeem, een eigen pensioenregeling of reiskostenvergoedig.

Maar ook zaken zoals een werkgeversverklaring en de jaarlijkse urenberekening voor de WAB kunnen via maatwerk looninrichting efficiënt worden verwerkt.

 


CONTACTFORMULIER


Wil je meer informatie over mijn diensten of hebt je een andere specifieke vraag?

 

Contactgegevens

Koningin Wilhelminaweg 1
6562 KX Groesbeek

06 58 96 22 04
frank@consultehren.nl

 

© ConsultEhren 2023. All rigths reserved. Algemene voorwaarden